Oyun Oyun İndir Oyun Dowload Oyun Crack Serial Oyun Pack Oyun Oyun Dowload Serial Crack Pack;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Grand Theft Auto Turk City Rip + Caps

YazarMesaj
µяѕuσv™
Kurucu Admini
Kurucu Admini

Erkek Mesaj Sayısı : 346
Yer : İstanbul
Takımı : Beşiktaş
Rep Gücü : Grand Theft Auto Turk City Rip + Caps Reputa10

Grand Theft Auto Turk City Rip + Caps Empty
MesajKonu: Grand Theft Auto Turk City Rip + Caps   Grand Theft Auto Turk City Rip + Caps I_icon_minitimeSalı Ara. 02, 2008 3:28 pm

Grand Theft Auto Turk City Rip + Caps Pc_grand_theft_auto_vice_city

RapidShare Bağlantıları
http://rapidshare.com/files/161424978/GtaTurkCity. rar

2002 yılında GTA 3`ü nihayet PCde oynayıp bitirme fırsatı bulmuştum.O zamanlar Vice City`den falan haberim yoktu tabii.Bir arkadaşımın beni kolumdan tutup zorla Playstation 2 salonuna sürüklemesi sayesinde Vice City ile tanışma fırsatı buldum.Arkadaşımla salona geldiğimizde yeni bir oyun göstereceğini, nasıl goller atacağını ısrarla göstermek arzusuyla uyuz futbol oyununa dalmış, dili dışarda, ağzından salyalar akıtarak elindeki kolu bir sağa bir sola sallıyordu.Bende can sıkıntısına millet etrafta neler oynuyor diye göz gezdiriyordum.Bir baktım biri GTA oynuyor.Dikkatle baktığımda oynadığının GTA 3 olmadığını farkettim.Hemen büyük bir merakla oynayana oyunun ne olduğunu sordum.Aldığım cevap "GTA Vice City" oldu.Hemen bilgisayarımın başına koştum ve araştırmaya başladım.Yine beklenildiği gibi olmuştu: GTA Vice City şimdilik PS 2 için piyasaya sürülmüştü.O an nasıl sinirlendim, nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam.Oyunu oynamam için gerekli tek şeyin PS 2 olduğunu anladım.Artık arkadaşımla beraber PS 2 salonuna gidiyorduk.O yıllardır bıkmadan oynadığı futbol oyununu bende yeni GTAyı koro hâlinde ağzımızdan salyalar akıtarak oynuyorduk.Allah`tan PC için çabuk çıktı yoksa paraya kıyıp PS 2 alacaktım.

Yazının girişinden de anlaşılacağı gibi bu yazımızda efsanenin devamı olan GTA Vice City oyununu yine "Oyunlife" farkıyla inceleyeceğiz.Bakalım GTA Vice City övüldüğü kadar iyi mi?

Grand Theft Auto Turk City Rip + Caps Gta-vice-city-21
Grand Theft Auto Turk City Rip + Caps Minbsbeta4dv
[img width=818 height=768]http://img86.imageshack.us/img86/994/gallery43mh5d g4.jpg[/img]

Grand Theft Auto Turk City Rip + Caps
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Grand Theft Auto: Çankırı 2008
» Şok Şok Şok Yeni Cıktı Grand Theft Auto IV (PC)
» Grand Theft Auto IV PC 100% Fake Değildir 13.8 GB+CRACK
» Call Of Juarez Rip Bol caps
» Gta Vice City