Diablo II ve Lord of Destruction expansion ve Hero Editor
2 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 49 Takımı : Beşiktaş Rep Gücü : Kayıt tarihi : 29/09/08
Konu: Diablo II ve Lord of Destruction expansion ve Hero Editor C.tesi Ocak 10, 2009 2:36 am
Arkadaşlar RPG tarzı oyunlarda çığır açan efsane bir oyunu sizler için upload ettim. Oyun kendi tarzında pek çok oyuna yol göstermiş öncü olmuştur. Oynanırlığının yanı sıra hikayesi ve karakterinizi geliştirme, yeni itemler bulma heyecanı oyun boyunca sizi öylesine sarıyorki başından kalkmayı pek canınız istemiyor. Hatta Knigt Online oyunun atasıda bu oyundur. Diablo III çıkması duyuruldu ve Diablo sevenler sabırsızlıkla bekliyoruz.
Oyun sonradan çıkan ek paketiyle birliktedir Yani iki oyun olarak düşünün. Oyun çok tutlunca Lord of Destruction olarak devamı çıktı. Ben size ikisini Bir arada FULL ve tüm yükseltmeleri yapılmış olarak sunuyorum.
Birazda oyun içeriğinden bahsedelim. Oyunumuzda yedi farklı karakter bulunmakta ve seçtiğimiz karaktere göre gelişmekteyiz. Silahlarımız güçlerimiz giysiler falanda karakterimiz doğrultusunda seçerek ilerliyoruz. Oyunda İlk olarak bir kasabadan başlayıp bütün görevlerini tamamladıktan sonra sırasıyla diğer kasabalra gidiyoruz. Farklı ve heyecanlı görevleri tamamlayabiliyoruz. Exp. puanları kazandıkça level atlıyoruz. Ve kendimizi geliştiriyor ve çeşitli kombo vuruşlar ve özellikler kazanıyoruz.
Kasabamızdaki insanlardan görevleri alıyoruz. Yaptığımız görevlere göre bize çeşitli hediyeler veriyorlar. İtem can güçlü silah vs. Kasabamızdaki insanlar belli başlı ve her kasabada benzerlik gösteriyor. Silah satan kişiler. Sihirli alet ve silahlar satan kişiler. Can ve mana satan kişiler. Can ne olduğunu hepiniz bilirsiniz. Sol alt köşede Canımızı gösteren kırmızı küre. Sağ alttada mavi küre de mana. Mana bize extra vuruş ve büyüler için lazım oluyor tabi bunlar azaldıkça şuruplarımız var. Kullanıp doldurabiliyoruz.
Diğer farklı özellikleride oynadıkça anlarsınız arkadaşlar. Q tuşuna basarak görevlerinizi görebilirsiniz. Görevlerde yazan yer isimlerine dikkat edin ve bahsedilen yerlere gidin görevleri yapmakta zorlanmazsanız. Her görevde mutlaka görevi yapacağınız yeri söyler. Gezdikçede yerleri bulursunuz. Ayrıca kasabanızda çeşitli yerlerde bulduğunuz ışınlanma yerlerine geçiş yeri vardır. Bu yerler ilk bulduğunuz anda aktif olur ve sürekli aktif kalır istediğiniz zaman geçersiniz. Buraları kullanarak kestirmeden gitmek istediğiniz yerlere gidebilirsiniz.
Ayrıca Birde Hero editör koydum. Bununla karakter ve eşyalarınızı güçlendirebilirsiniz. Yani HİLE. Takıldığınız yer olursada yazın yardımcı olurum Sanırım Bu kadar anlatım yeterli. Hepinize iyi oyunlar. Oyun uploadlarım devam edecek. Özellikle istediğiniz oyun olursa haber verin
LİNKLER: Oyun Kesinlikle çalışıyor ve full arkadaşlar Hiç bir eksiği yok.